Vanaf 2020 bak ik regelmatig brood, gewoon zelf geleerd met hulp van de site broodsmakelijk.

Goed materiaal en goede recepten zijn erg belangrijk.

Dit broodrecept gebruik ik nog steeds als leidraad. 

 

De oven kan gebruikt worden als rijskast.

Leg een grote thermometer in de oven en warm de oven met dichte deur op. (instelling bv 70 graden Celsius)

Als de gemeten temperatuur > 40 graden Celsius bedraagt, zet dan de oven uit en laat de oven met open deur afkoelen tot 30 graden Celsius.

Sluit dan de ovendeur, de oven zal ongeveer 1 tot 1,5 uur warm blijven.

 

 

 

 

Dit is een verstelbare deegroller. Met deze deegroller kan je een deegplak maken met een vooringestelde dikte.

Ideaal om koekjes mee te bakken. Zo krijgen alle koekjes een zelfde dikte en zijn alle koekjes na het bakken even gaar.

 

Uitrolplankje voor de gehaktrolletjes.

Ideaal hulpmiddel om worstenbroodjes te maken.

Dit plankje is 14.5 x 24.5 cm

Maak jouw eigen website met JouwWeb